Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Nieren met witte wijn en rijst
- Ingrediënten:
- boter, kalfsnier, knoflook, kortkorrelige rijst, olijfolie, paneermeel, ui, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, bleekselderij, boter, bouillon, citroen, droge witte wijn, groentebouillon, kippenbouillon, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risottorijst, rode paprika, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, visbouillon, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman: