Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Gebraden lamsvlees met knoflook
- Ingrediënten:
- courgette, knoflook, lamsribstuk, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, tomaat en verse tijm
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, kaneel, koriander, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, laurier, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Puur Eten 2:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie: