Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Rode kool ovenschotel
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, appel, gehakt, hacheekruiden, knoflook, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, rode kool en tomatenpuree
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, courgette, ei, gember, groente, komkommer, kool, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, sojasaus, spinazie, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Recept uit I love groente:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok: