339 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloembotercitroencitroensapeigehaktgembermelkolieolijfoliepaneermeelpaprikapoederparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikasuikertomaatuiwitte peperwortelzonnebloemoliezout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Noedels met broccoli en knoflook

Ingrediënten:
arachideolie, broccoli, donkere sojasaus, ei, fijne eiernoedels, knoflook, lichte sojasaus, oestersaus, suiker, water en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Zachtgekookt ei en gefermenteerde knoflook

Ingrediënten:
boerenkool, druivenpitolie, ei, erwtenpuree, gefermenteerde knoflook, hooi, knoflook, komijnpoeder, lavas, mede, oost-indische kers blad, peterselie, peterselieolie, raapzaadolie, sjalot, water, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
eieren, kaas en zuivel / groente
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Amandeltarator

Ingrediënten:
amandelen, champagneazijn, citroensap, eidooier, honing, knoflook, olijfolie en water

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pintobonentaart met gierstkorst

Ingrediënten:
eidooier, gierst, groentebouillon, knoflook, neutrale olie, peper, pintobonen, rode paprika, room, rozemarijn, water, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
peulvruchten / quiche / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Aioli garni

Ingrediënten:
aardappel, artisjok, broccoli, citroensap, court-bouillon, ei, eidooier, extra vierge olijfolie, haricots verts, kabeljauw, knoflook, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie en zwarte olijf

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise

Recept uit Spice Wise:

Aioli

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pintobonensouffle met gierstkorst

Ingrediënten:
eidooier, eiwit, gierst, groentebouillon, knoflook, neutrale olie, peper, pintobonen, rode paprika, room, rozemarijn, water, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
peulvruchten / quiche / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wittebonentaart en salie, met quinoakorst

Ingrediënten:
eidooier, gierst, groentebouillon, knoflook, neutrale olie, peper, quinoa, rode paprika, room, rozemarijn, salie, water, witte bonen, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
peulvruchten / quiche / vegetarisch
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De geur van witte rijst:

Pasteitjes van opa

Ingrediënten:
boter, djinten, eidooier, eieren, ketoembar, knoflook, koenjit, kokosmelk, laos, meel, mihoen, rode lombok, rundergehakt, sjalotjes, suiker, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indisch
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pintobonentaart met kaas en een gierstkorst

Ingrediënten:
chihuahuakaas, eidooier, gierst, groentebouillon, huttenkase, knoflook, monterey jack kaas, mozzarella, neutrale olie, peper, pintobonen, queso fresco, ricotta, rode paprika, room, rozemarijn, water, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
peulvruchten / quiche / vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gerookte paling en slakken remoulade

Ingrediënten:
dille, druivenpitolie, ei, eidooier, hooi, jeneverbes, kappertjeswater, knoflook, paling, peterselie, water, witte wijn, wittewijnazijn, wortel, wulken en wulkenhuisje

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Börek-sigaren met hersenen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroen, citroenrasp, ei, eidooier, frituurolie, gedroogde munt, haloumi, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, lamshersenen, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, sjalot, ui, water en yufkavellen

Keuken:
Turks
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Vispotje met yoghurt en wijnbladeren

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, cannellinibonen, citroen, dorade, eidooier, gekaramelliseerde boter, griekse yoghurt, knoflook, langoustine, mosselen, mul, olijfolie, raki, tijgergarnalen, turkse chilipepervlokken, ui, venkelknol, venkelzaad, water, wijnbladeren en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...