Diner / nagerecht uit Turks kookboek:
Zerde - Rijstpudding met saffraan
- Ingrediënten:
- amandelen, boter, kaneel, pistachenoten, rijst, rozenwater, saffraan, suiker en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- pudding / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, basmatirijst, boter, garam masala, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kerrie, knoflook, kokosmelk, koriander, melk, olie, olijfolie, rode paprika, rozenwater, sperziebonen, tomatenpuree, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Rijst en risotto:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit De Joodse keuken:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Anatolië:
Diner / nagerecht uit Rijst en risotto:
Diner / nagerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / nagerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bij de koffie uit Ingrediënten:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / nagerecht uit Een kookboek.:
Diner / nagerecht / basisrecept uit Rijst en risotto: