Recept uit El Bulli:
Tomaat & Spaghetti
- Ingrediënten:
- agar-agar, auteurmoshik roth, basilicum, crutomat, extra vergine olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, suiker, tomatensap, ui, water, witte peper en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, gember, groente, kaneel, knoflook, koriander, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit El Bulli:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Culinaria España:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Pannenkoeken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Lunch uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:
Diner / nagerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit IJs in elk seizoen: