Basisrecept uit Jamie, de basis van het koken:
Zout met een smaakje
- Ingrediënten:
- citroengras, citroenrasp, gember, jasmijnthee, lavendel, limoenrasp, rozemarijn, szechuanpeper, tijm, vanille, venkelzaad, verse peper en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, boter, citroensap, ei, gemberpoeder, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente-ui, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, sesamolie, sojasaus, suiker, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Jamie, de basis van het koken:
Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept uit Home Made winter:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Traktatie uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Picknick uit Verrot lekker:
Recept uit Goed zoet:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër: