Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Zeebaars in een korst van zeezout met een mousse van prei
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, crème fraîche, grof zeezout, prei, witte peper, zeebaars en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / voorgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk: