Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, spinazie, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit Nopi:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / nagerecht uit Lima - het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit Gevulde deeghapjes:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De keuken van de pure smaak:
Diner / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koude keuken:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken: