687 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapcourgetteeigroenteknoflookkruidenlaurierolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterselierozemarijntomaattomatenpureeuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kip met sjalotten en tomaat

Ingrediënten:
boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Gestoofde ossestaart met basilicum-knoedels

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, eiwit, knoflook, laurier, ossestaart, peper, peterselie, rode wijn, tijm, tomatenketchup, ui, worcestersaus, wortel, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Simpele gumbo met basilicum en olijven

Ingrediënten:
bacon, basilicum, bleekselderij, cayennepeper, garnalen, groene paprika, kippenbouillon, knoflook, krabvlees, laurier, maïzena, okra, olijven, oregano, paprikapoeder, tijm, tomaat uit blik, ui en worcestershiresaus

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au pistouille - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met aubergine, tomaat, paprika, knoflook en basilicum

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Gegrilde Ossentong Met Salsa Verde

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, bleekselderij, boerenbrood, citroen, kappertjes, knoflook, laurier, melk, olijfolie, ossentong, peterselie, sjalot, tijm, ui, witte wijnazijn, wortel en zwarte peperkorrels

Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Tomatenvinaigrette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, grof zeezout, olijfolie, peper, sjalot, tijm, tomaten en zout

Soort:
vegan / vinaigrette
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Saucijsjes met tien kruiden - salsicce alle dieci erbe

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, italiaanse saucijsen, sjalot, verse basilicum, verse bladpeterselie, verse dragon, majoraan, verse munt, verse rozemarijn, verse salieblaadjes en verse tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees / worst
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Melanzane ripiene

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bladpeterselie, brood, cherrytomaten, extra vergine olijfolie, fontina, knoflook, majoraan, mozzarella, parmezaanse kaas, pecorino, sjalot en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...