Côtes de veau sauce duxelles - Kalfskoteletten met bruine saus met champignons en kruiden

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 348 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tarragon infusion

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Gelakt spek in kruidenbouillon

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Kalfsrolletjes met dragon

delicious. magazine - 2009-01

Coq-au-vin blanc met dragon

Een recept uit delicious. magazine - 2015-08