34 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterchampignoneigedroogd eekhoorntjesbroodknoflookkorianderlaurierlaurierbladlichte sojasausnootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirode uirode wijnrozemarijnsjalotspinazietomatenpureeuizoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty more:

Sobanoedels met kort-ingelegde paddestoelen

Ingrediënten:
arachideolie, bosui, buna-shimejipaddestoelen, fijne kristalsuiker, gemberwortel, koriander, nori, peultjes, radijs, rijstazijn, rode chilipeper, saladecress, sesamzaad, sobanoedels, wortel en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al kippenragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, eekhoorntjesbrood, eend, extra vierge-olijfolie, jeneverbes, kaaskorst van parmezaanse kaas, kalkoen, kippenbouillon, kippenbout, laurierblad, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, rozemarijn, runderbouillon, tagliatelle, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Kleine maccheroni met vleessaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, gedroogde paddestoelen, maccheroncini, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, rundergehakt, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tagliatelle bolognese

Ingrediënten:
bleekselderij, gedroogde paddenstoelen, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, rauwe ham, rode wijn, tagliatelle, ui, varkensgehakt en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Bijgerecht / avondmaal uit Noedels:

Vegetarische udonstoofschotel

Ingrediënten:
broccoli, chilipoeder, chinese kool, kastanjechampignons, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, paksoi, pindaolie, sesamolie, sesampasta, shii-take, sjalot, suiker, tahin, udonnoedels, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / groente
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pasticcio met pompoen

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gedroogde paddestoelen, melk, pompoen, sjalot, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Winterse roerbak met Chinees vijfkruidenpoeder

Ingrediënten:
champignons, chinees vijfkruidenpoeder, kastanjechampignons, knoflook, limoensap, pastinaak, rijstwijn, rode chilipeper, shiitake, sjalot, snelkookeiernoedels, sojasaus, spruitjes, suiker, ui, wortel, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Tagliatelle met ragù uit Umbrië

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, crème fraîche, gedroogde paddenstoelen, kip, kippeningewanden, mager kalfsvlees, nootmuskaat, prosciutto, tagliatelle, tomaten, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper en zwarte truffel

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
saus / pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Cannelloni met varkensvlees

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, bloem, droge marsala, ei, gedroogde paddenstoelen, magere varkenslappen, margarine, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, rauwe ham, spinazie, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees / ovenschotel
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:

Salade van koude somen met avocadodip en gevulde kiprolletjes

Ingrediënten:
avocadodip, ei, geklaarde boter, gember, kastanjechampignons, kipfilet, knoflook, koriander, lichte sojasaus, maïzena, pastinaak, peper, peterselie, raketsla, somen, suiker, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Honinggraat van cannelloni

Ingrediënten:
ansjovisfilets, basilicum, bleekselderij, cannellonibuisjes, crème fraîche, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, koffieroom, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, portobello's, prei, rode ui, spinazie, tomaat in blik, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

12 uurkonijnenbolognese

Ingrediënten:
ale, bleekselderij, blond bier, cheddar, citroen, extra vierge olijfolie, gedroogd eekhoorntjesbrood, gerookt dooregen spek, goudse kaas, knoflook, konijn, laurier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, prei, rode ui, rozemarijn, tijm, tomaat uit blik, wortel en zout

Keuken:
Brits / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Maccheronitimbaal 'de tijgerkat'

Ingrediënten:
bechamelsaus, beenham, bleekselderij, bloem, boter, ei, kaneel, kippenlever, kippenpoot, knoflook, kwartelei, laurier, maccheroni, marsala, olijfolie, rauwe ham, rode wijn, salami felino, suiker, tomaat, ui, verse gemengde kruiden, verse peterselie, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm, wortel, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / hartige taarten, pasteien en pizza’s / pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

andrajos

Ingrediënten:
bloem, gemalen zwarte peper, gerookt spek, haas, kippendij, knoflook, lasagne, laurierblad, olijfolie, pijnboompitjes, portabello, rode wijn, sjalot, tijm, ui, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
pasta/noodles / wild / koude sauzen en bouillons
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:

Heerlijke bolognese met kippenlevertjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, champignon, gedroogde chilivlokken, gerookte doorregen bacon, kippenbouillonblokje, kippenlevertjes, knoflook, linzen, olijfolie, ontbijtspek, parmezaanse kaas, peterselie, rode ui, rozemarijn, spaghetti, tomatenpuree, venkelzaad en wortel

Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / voorgerecht uit Noedels:

Gebakken noedels op portobello's

Ingrediënten:
bladpeterselie, eiernoedels, gember, knoflook, koolbladeren, koriander, lichte sojasaus, olijfolie, paprikapoeder, pindaolie, portobello, rode peper, sjalot, tomatenpuree, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Maccheroni alla Bolognese - Macaroni met vleessaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, champignons, doorregen spek, gedroogde champignons, kippenhartjes, kippenlevers, kruidnagel, mager rundgehakt, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, rigatoni, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / varkensvlees / rundvlees / bouillon
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Echte groentelasagne

Ingrediënten:
aubergines, balsamicoazijn, bechamelsaus, bleekselderij, chardonnay, chilipoeder, flespompoen, gedroogd eekhoorntjesbrood, tomaat, knoflook, koriander, marjolein, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pastadeeg, ricotta, rode ui, rozemarijn, spinazie en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...