887 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloemboterbouilloneigembergroenteknoflooklaurierlaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreirozemarijnsjalottijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Basisrecept uit De kunst van het koken:

Donkere en blanke kippenbouillon

Ingrediënten:
blanke fond, bruine fond, kipafsnijsel, kippenbouillon, kippenhart, kippenmaagjes, kippennekken, laurier, olie, peterselie, reuzel, runderbouillon, tijm, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / bouillon
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Geroosterde wortel-pompoensoep

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, kerriepoeder, kippenbouillon, peper, peterselie, pompoen, rozemarijn, selderij, ui, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Recept uit Crumbles en gratins:

Pastinaak en wortel in een gratin

Ingrediënten:
aardappel, boter, comté, crème fraîche, gorgonzola, karwijzaad, kippenbouillonblokje, pastinaak, peper, salie en wortel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:

Tonijnspiesen met kokos-mochicakes en wortel-yuzusalade

Ingrediënten:
bakpoeder, bosui, boter, citroenblaadjes, citroengras, ei, fijne kristalsuiker, gember, grof zeezout, kippenbouillon, kleefrijstmeel, kokosroom, lichte sojasaus, mirin, pandanbladeren, rijstazijn, rode chilipeper, sake, sesamzaad, shiitake, sugarsnaps, tonijnsteaks, vanillestokje, wortel, yuzusap, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

In de pan gebraden rundvlees met wortel en ui

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, cognac, doorregen spek, hamzwoerd, jonge worteltjes, kalfsschenkel, kippenbouillonblokje, olijfolie, peper, runderbraadstuk, sjalot, ui, uitgebeende bovenbil, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Tofubuidels inari-zushi

Ingrediënten:
gedroogde shiitake, gefrituurde japanse tofu, gezuurde rijst, ingelegde gember, japanse sojasaus, kippenbouillon, mirin, sake, wortel en zoete sherry

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Recept uit Wokken met Ming:

Soep met zeevruchten

Ingrediënten:
doradefilet, eiwit, gedroogde chilipeper, groene asperge, kippenbouillon, peper, scampi, sesamolie, sint-jakobsschelp, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Scampi gevuld met broccoli

Ingrediënten:
broccoli, eiwit, gember, kipfilet, kippenbouillon, peper, rijstwijn, scampi, varkensvet, waterkastanje, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Rabarbersoep

Ingrediënten:
broodkruim, cayennepeper, croutons, kippenbouillon, rabarber, ui, varken en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Wortelpuree

Ingrediënten:
fleur de sel, gelatine, speculaas, kippenbouillon, roomkaas, witte peper en wortel

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:

Gestoofde slaharten

Ingrediënten:
kippenbouillon, kropsla, rozemarijn, tijm, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Snelle blanke fond

Ingrediënten:
bleekselderij, kippenbouillonblokje, kippenbouillon uit pot, laurier, ui, witte wijn, wortel en zonnebloemolie

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Haal meer recepten op...