Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Rosbief met gekonfijte sjalotten
- Ingrediënten:
- boter, fijne suiker, laurier, rode wijn, rosbief, sjalotten en wijnazijn
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bouillon, ei, fruit, groente, knoflook, laurier, laurierblad, mager rundvlees, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomatenpuree, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bijgerecht / basisrecept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Koude keuken:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Lunch / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: