Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Tournedos met sjalotjes in rode-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, droge rode wijn, magere spekblokjes, peterselie, sjalot, tijm, tournedos en vleesfond
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bouillon, citroensap, ei, fond, kip, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rund, runderbouillon, runderlende, rundvlees, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Miss Fromage: