Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bouillon, ei, kaas, knoflook, laurier, mager rundergehakt, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / avondmaal uit Nigella bijt:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven: