Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Tortelli met pompoen
- Ingrediënten:
- boter, ei, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, pastadeeg, pompoen en salie
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, citroen, eidooier, eiwit, gehakt, kaneel, kipfilet, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, slagroom, suiker, tijm, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Bijgerecht uit Belgie:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept uit Het krokettenboek: