231 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemeifruitgroentekippenbouillonknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliepreiroomtijmuivleeswaterwortelzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Ovenschotel met varkensvlees en zoete aardappel

Ingrediënten:
aardappel, boter, hammetje, knoflook, limoensap, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, runderbouillon, tomaat, ui, voorbout van varken en zoete aardappel

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Brood, boter en vet

Ingrediënten:
aardappel, appelaquavit, bloem, druivenpitolie, gerookt varkensvet, gist, knoflook, melk, ölandmeel, roggemeel, tarwemeel, ui, varkenszwoerd, volkorenmeel, water, zout, zuurdesemstarter en zweedse geitenboter

Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Aardappel-spekmaultaschen

Ingrediënten:
aardappelen, boter, eidooier, gemalen karwijzaad, griesmeel van harde tarwe, knoflook, kruidencroutons, laurier, majoraan, peterselie, rozemarijn, spek, tarwemeel, tijm en ui

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Gebakken aardappel

Ingrediënten:
bakzout, bieslook, boter, gerookt buikspek, karwijzaad, laurier, ui en vastkokende aardappel

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gevulde aardappelen in folie

Ingrediënten:
aardappel, boter, kaas, knoflook, olie, ui, varkensgehakt, varkenslever, verse bieslook, witte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf aux olives - Runderstoofpot met olijven en aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovisgarnituur, beurre manié, fond, groene oliijven, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, piperadegarnituur, pistou-garnituur, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Birnen, Bohnen und Speck - Peren, bonen en spek

Ingrediënten:
appelazijn, bonenkruid, boter, doorregen spek, groene bonen, kalfsfond, lamsbout, nootmuskaat, peper, sjalot, stoofperen, varkensfilet, varkensschouder, varkenswang, vastkokende aardappel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hachis Parmentier winter

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, boter, eidooier, half-om-halfgehakt, knoflook, koolrabi, nootmuskaat, oude kaas, panko, peper, salade bij hachis parmentier winter, sjalot, tijm, varkensvlees en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
rundvlees / aardappelgerecht / groente
Haal meer recepten op...