Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, prei, runderbouillon, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Bijgerecht uit Plenty more:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept uit La Mère Brazier: