Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Bijgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Proef! Oranjebloesem:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Baru Belanda:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Grieks koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: