Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gember, kerstomaat, knoflook, koriander, olie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Basisrecept uit Brindisa:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Tomaten:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Bijgerecht uit Noedels:
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Kochen für zwei:
Bijgerecht uit De truffel:
Recept uit Kochen für zwei:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella Express:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit Junges Gemüse:
Lunch / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol: