Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Dun gesneden lamsvlees met lente-ui
- Ingrediënten:
- knoflook, lamszadel, lente-uien, maïsolie, marinade voor lamsvlees, saus bij lamsvlees, sesamolie en sojaolie
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Recept uit Puur eten:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-02:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: