Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, citroen, citroensap, courgette, dressing, fruit, gehakt, groente, knoflook, olie, paprika, pasta, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit BioBudget:
Recept uit Proef Puglia:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pizza & pasta:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Duizenden1dag:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: