Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, courgette, groente, kip, knoflook, komkommer, olie, olijfolie, pasta, peper, peterselie, rijst, rundvlees, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Margriet kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Buffet uit Koude keuken:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De worst story:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam: