217 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijboterbroodcitroencitroensapgroenteolieolijfoliepaprikapeperpeterselierozemarijnsuikertijmtomaatuivleeswaterwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Fleurige bloemkool-paprikasalade

Ingrediënten:
bloemkool, citroen, courgette, gele paprika, amandel, kerstomaat, knoflook, olijfolie extra vergine, bladpeterselie, rode paprika, olijfolie en turkse yoghurt

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Courgette-ricottataart

Ingrediënten:
aardappels, aubergine, basilicum, courgette, deeg, fettuccine, gnocchi, groenten, inktvis, kaas, kipgehakt, knoflook, parmezaanse kaas, pasta, penne, peperkorrels, pesto, ricotta, spinazie, taart, tomaat, tomaten, tomatensaus, ui, vlees, zout en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bloemkool-fondue met kaas

Ingrediënten:
baking soda, basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, brood, crackers, extra belegen kaas, gehakt, groenten, paprika, spinazie, knoflook, tomaten, tortillachips, volle melk en zuiveringszout

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Vegetarische fish-and-chips van bloemkool

Ingrediënten:
amandelmeel, bloemkool, citroen, courgette, extra vierge olijfolie, hüttenkäse, kappertjes, krieltjes, patat, prei, scharreleieren, tartaarsaus, knoflook, ui, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper, yoghurt en zeezout

Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:

Griekse Courgette Gevuld Met Orzo

Ingrediënten:
bladpeterselie, griekse yoghurt, groente, ui, olijfolie, orzo, pecorino, pijnboompitten, reuzencourgette, scharrelei, knoflook, versgemalen zwarte peper en zongedroogde tomaten

Keuken:
Grieks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Gele curry met kikkererwten, bloemkool en spinazie

Ingrediënten:
kikkererwten, kokosmelk, bloemkool, bruine rijst, curry, currypasta, gele currypasta, gember, groente, groenten, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, koriander, naanbrood, olie, peterselie, peulvruchten, sjalot, spinazie, knoflook, kruiden en spinazie

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Courgette carpaccio op 3 manieren

Ingrediënten:
agavesiroop, avocado, balsamicoazijn, bonen, carpaccio, citroen, citroensap, courgette, dille, dressing, edelgistvlokken, granaatappelpitten, grapefruit, groente, pijnboompitten, limoen, mango, olijfolie, pompoenpitten, rucola, sinaasappel, sojabonen, knoflook, veldsla, water, witte wijnazijn, zeekraal en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan lasagne met seitan gehakt en bloemkool bechamel

Ingrediënten:
aubergine, bechamelsaus, bloemkool, courgette, courgette, gehakt, kaas, knoflookpoeder, kokosolie, kruidenmix, lasagne, lasagnebladen, melk, pasta, peper, seitan, spinazie, knoflook, tomaten, tomatenpuree, vegetarisch gehakt, verse basilicum, vleesvervanger, witte ui en zongedroogde tomaat

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Traditionele Indiase curry met paneer en bloemkool

Ingrediënten:
aardappel, aardappelen, bloemkool, chili, curry, currypasta, garam masala, gehakt, gemalen korianderzaad, gember, groenten, water, kokos, kokosmelk, kokosolie, koriander, kruidenmengsel, kurkuma, masala, naanbrood, olie, paneer, peper, rijst, stremsel, knoflook, tomaten, uien, water, water, witte ui en zonnebloemolie

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gekruid lamsgehakt met tomaat, courgette & aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, courgette, boter, gedroogde munt, gehakt, gemalen piment, groenten, ui, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, paprijst, risottorijst, knoflook, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Escabeche van groenten - escabeche of vegetables

Ingrediënten:
bloemkool, courgette, extra vierge-olijfolie, jalapeñopeper, jicama, knoflook, laurierblad, marjolein, oregano, tijm, ui, witte azijn, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Sonja Bakker en N. van Ormondt - Zomerslank met Sonja

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomerslank met Sonja:

Lekker gezond dippen

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, cherrytomaten, courgette, fritessaus light, kerriepoeder, knoflook, komkommer, magere milde yoghurt, paprika, peper, radijs, stokbrood, verse peterselie, wortel en zout

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:

Potage Printanier - Voorjaarssoep

Ingrediënten:
basilicum, bloemkool, courgette, gedroogde witte bonen, groene kool, grof grijs zeezout, haricots verts, knoflook, koolraap, prei, tomaten en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner uit Nootje:

Hollandse pistachenotensoep

Ingrediënten:
basilicum, bloemkool, boerenkool, courgette, pistaches, knoflookteen, kokosroom, kruidenbouillon, limoensap, olijfolie, peper, rode ui en zeezout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gemarineerde groente

Ingrediënten:
bloemkool, broccoli, courgette, knoflook, laurier, olijfolie, olijven, oregano, rode paprika, rode wijnazijn, ui, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesauteerde aubergine met groenten

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, bloemkool, courgette, knoflook, olijfolie, peterselie, sjalot, ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Minestrone

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, bloemkool, courgette, knoflook, macaroni, mager rookspek, majoraan, olijfolie, tomaat, parmezaanse kaas, tijm, ui, water, witte bonen en wortel

Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...