Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroencitroensapcitroenschileieidooiereiwitfijne kristalsuikergistkaneelknoflookkristalsuikermelkolijfoliepaneermeelpeperpeterseliepoedersuikerslagroomsuikeruiwaterzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Nanne Hogeland, Saskia Lelieveld en Julie Tavernier - Goed zoet

Recept uit Goed zoet:

Lekkernijen met bloem

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroen, citroenen, eieren, kokosbloesemsuiker, rijststroop, roomboter en zeezout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pannenkoek met fruit

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, druivenpitolie, ei, gedroogd fruit, maïsolie, melk, suiker, fruit en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Festive fruit cake

Ingrediënten:
amandelpoeder, bicarbonaat, bloem, boter, brandy, citroenrasp, donkerbruine basterdsuiker, donkere molasse, ei, gedroogde abrikoos, gesuikerde citrusschil, kaneelpoeder, kers, krenten, kruidenmix, marsepein, medjooldadels, nootmuskaat, pruim, rozijn, rum, sinaasappelmarmelade, sinaasappelrasp en treacle

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Gateau des fruits

Ingrediënten:
abrikozenconfiture, banketbakkersroom, basterdsuiker, boter, citroenschil, eiwit, patentbloem, schroeischuim en fruit

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Jamtaart van gemengd fruit

Ingrediënten:
00-bloem, boter, citroenschil, confettura di pere cotogne, eierdooier, fijne kristalsuiker, jam, vanillesuiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Grappa fruit cake

Ingrediënten:
bakpoeder, basterdsuiker, bloem, boter, citroen, ei, grappa, krenten, poedersuiker, sultana rozijnen, vanillestokje, yoghurt en zonnebloemolie

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Tropische fruit vlaai

Ingrediënten:
gelatine, abrikozenjam, bloem, boter, ei, eieren, boter, fruit, perziken uit blik aardbeien kiwi bramen en frambozen, slagroom, suiker, mango, passievruchtenpuree en zout

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Tropische fruit vlaai

Ingrediënten:
aardbeien, abrikozenjam, blaadjes gelatine, bramen, ei, eieren, frambozen, bloem, boter, kiwi, boter, fruit, perziken, slagroom, suiker, zout, mango en passievruchtenpuree

Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Biscuit met slagroom en vers fruit

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelschilfers, bloem, bloemsuiker, boter, eieren, kristalsuiker, slagroom en fruit

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Sportsnack: Broodrepen met fruit en noten

Ingrediënten:
aardappelen, avocado, banaan, bloem, boterham, boterhammen, brood, brooddeeg, cakebeslag, ei, eiwit, eiwitten, fruit, glucose, jam, kaneel, koekjes, noten, pasta, rijst, sinaasappelsap, zout, suiker, vanillemerg, sinaasappelsap, vet, zetmeel en zout

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

geroosterde kalkoen gevuld met zwart fruit

Ingrediënten:
amandelen, bloedworst, bloem, bouillon, broodkruim, citroenrasp, doorregen spek, ei, gedroogde pruimen, gedroogde tijm, gemalen zwarte peper, kalkoen, kalkoenlever, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, pernod, rijst, rode druivensap, rozijnen, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:

Fruit cake for weddings and Christmas

Ingrediënten:
amandelextract, amandelmeel, bloem, boter, citroenrasp, cognac, ei, gekonfijte citrusschil, gemalen kaneel, kersen, koekkruiden, krenten, lichtbruine basterdsuiker, marmelade, nootmuskaat, oranje marmelade, rozijnen, sinaasappelrasp, sultana's, vanille-extract en vanillestokje

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Gebakken visfilet

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroen, citroenrasp, ei, kabeljauwfilet, koolzuurhoudend bronwater, olijfolie, witvisfilet en zoet paprikapoeder

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Oma's receptenboek:

Eierkoeken

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, citroensmaakstof, ei, maïzena en witte basterdsuiker

Keuken:
Hollands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Haal meer recepten op...