554 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijcitroensapeikippenbouillonknoflooklaurierlaurierbladmelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnsjalotslagroomsuikertijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Basisrecept uit De kunst van het koken:

Sauce brune - Bruine saus met bloem

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouquet garni, bruine fond, geklaarde boter, gekookte ham, mager spek, olie, peper, reuzel, runderbouillon uit blik, tomatenpuree, ui, wortels en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soufflé met wortel

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, melk, mosterdpoeder, parmezaanse kaas, wortel en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koken met Karin:

Wortel-sinaasappelbrownies

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, citroen, ei, kaneel, poedersuiker, sinaasappel, suiker, wortel en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde wortel

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, dillepuree, ei, frituurolie, koriander-muntchutney, paneermeel, pindasaus, tahinsaus, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:

Pompoentaartjes met wortelen geitenkaas

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, eidooier, fijne kristalsuiker, geitenkaas, maanzaad, melk, mosterdzaad, olijfolie, parmezaanse kaas, pompoen, sinaasappelsap, slagroom, wittewijnazijn, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:

Pompoentaartjes met wortelen geitenkaas

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, eidooier, fijne kristalsuiker, geitenkaas, maanzaad, melk, mosterdzaad, olijfolie, parmezaanse kaas, pompoen, sinaasappelsap, slagroom, wittewijnazijn, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bij de koffie uit De dikke vegetariër:

Haver-wortel (of pastinaak)koekjes

Ingrediënten:
amandel-essence, bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, ei, grove havervlokken, kaneel, kristalsuiker, melk, pastinaak, vanille-essence, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / nagerecht / dessert uit Een kookboek.:

Carré confiture van wortel en abrikoos

Ingrediënten:
abrikozenconfiture, amandelpoeder, amaretto, bladerdeeg, bloem, boter, citroenzest, ei, eidooier, kardemompeulen, kruidnagels, melk, miniwortel, oranje wortel, paarse wortel, poedersuiker, sinaasappelsap, steranijs, suiker en wortel

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Heerlijke gerechten om te delen

Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:

Muffins met wortel, appel en pecannoten

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, eieren, fijne kristalsuiker, gemalen kaneel, granny smith, havermoutvlokken, honing, kokosvlokken, lichte basterdsuiker, pecannoten, pompoenpitten, sultanarozijnen, vanille-essence, wortels, zonnebloemolie, zonnebloempitten, zout en zwart sesamzaad

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
zoet
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Lente-blanquette

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, eierdooier, groene asperge, lente ui, mager kalfsvlees, margarine, nootmuskaat, salieblaadjes, slagroom, sugar snaps, vleesbouillon, witte wijn en wortel

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Ossenstraat

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, laurierblad, olijfolie, ossenstaart, peterselie, rode wijn, salie, ui en wortel

Keuken:
Zuid afrikaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Runderhaas met rozijnensaus

Ingrediënten:
biefstuk, bleekselderij, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chilipoeder, citroensap, gemalen kruidnagel, kaneelpoeder, peperkorrels, room, rozijnen, runderhaas, ui en wortel

Keuken:
Zuid afrikaans
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...