Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, bouillon, citroen, ei, groente, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, pasta, peterselie, rode ui, slagroom, suiker, tijm, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Urban Cook:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Buffet / bijgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Picknick / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Picknick / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Picknick / diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: