Recept uit Sous vide:
Gefrituurde varkensstaart
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, ei, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, korianderzaad, laurier, panko, peperkorrels, tijm, ui, geel, varkensstaart en wortel
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, blanke kippenbouillon, boter, bouillon, cayennepeper, droge witte wijn, ei, kip, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, selderij, slagroom, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: