Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, eidooier, groente, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, ricotta, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / bijgerecht uit Het ATAG kookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken: