Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, ei, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:
Recept uit Yo Kids:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten: