Recept van Francesca Kookt!:
Stamppot met tomaat, spinazie en basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, bechamelsaus, bloemige aardappelen, cherrytomaten, gehakt, knoflook, melk, olijfolie extra vergine, olijfolie, peper, spinazie en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bieslook, bloem, boter, courgette, ei, gehakt, hamvet, kaas, kruiden, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pasta, peterselie, spinazie, tijm, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie: