Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, spinazie, tijm, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Dressings en marinades:
Recept van I love food & wine:
Diner uit De dikke vegetariër:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept uit De liefde van de man ...:
Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken: