398 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbotercourgetteeifruitgroenteknoflookkruidenolieolijfolieoreganopaprikaparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikasuikertijmtomaatuivleeswaterwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Erwten met basilicum

Ingrediënten:
basilicum, dillezaad, garum, gedroogde erwten, groente, karwijzaad, komijnzaad, korianderzaad, lavas, peper, prei en witte wijn

Keuken:
Romeins
Soort:
groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Aubergine parmagiana

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, broodkruim, knoflook, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tomaat uit blik, tomatenpuree en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Bijgerecht uit Jamie's Italie:

Aubergine parmigiana

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, broodkruim, buffelmozzarella, knoflook, oregano, parmezaanse kaas, tomaat in blik, ui en wijnazijn

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

gevulde aubergine

Ingrediënten:
aubergines, basilicum, brood, kalfsgehakt, ui, olijfolie, passata, pecorino en tomaten

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gevulde aubergine

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, broodkruim, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, rozijnen, ui, venkel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Dayenne Bos

Recept van Dayenne's Foodblog:

Aubergine-linzensoep

Ingrediënten:
aubergines, el hanout, gedroogde linzen, groentebouillon, kokosolie, kokosroom, koriander, kruidenmix, munt, pijnboompitten, prei, knoflook en ui

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Risotto met citroen en aubergine

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, citroen, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, witte wijn en zeezoutvlokken

Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Zoetzure aubergine - caponata

Ingrediënten:
amandelsnippers, aubergine, bleekselderij, kappertjes, olijfolie, olijven, peper, pijnboompitten, rodewijnazijn, rozijnen, suiker, tomatenpuree, ui, verse basilicum, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch / groente
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Aubergine wokkie wokkie

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, chilisaus, kaas, ketjap, knoflook, peper, rode paprika, rundergehakt, tomaat, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au pistouille - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met aubergine, tomaat, paprika, knoflook en basilicum

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Gepofte aubergine met mortadella en parmezaan

Ingrediënten:
ansjovis, arbequina olijfolie, aubergines, basilicum, cabernet sauvignon-azijn, citroen, ei, kappers, knoflook, mortadella, mosterd, parmezaanse kaas, pistache, rucola, sjalot, tomaatjes en zonnebloemolie

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pilav van Israëlische couscous met aubergine

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, gedroogde tomaat, groentebouillon, knoflook, munt, olijfolie, oregano, peper, ui, zout en zwarte olijven

Keuken:
Israëlisch
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / couscous
Haal meer recepten op...