Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Conserva di pomodori - Tomatenpuree
- Ingrediënten:
- bleekselderij, gele ui, tomaten, wortel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Toscaans / Italiaans
- Soort:
- vegan / inmaak
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroensap, ei, groente, groentebouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, selderij, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Snack of tussendoortje / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een jaar in Toscane:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:
Bijgerecht uit Polpo:
Lunch / avondmaal uit Smokey goodness:
Bijgerecht uit Zuur:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: