Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:
In boter gesmoorde prei
- Ingrediënten:
- boter, peper, prei en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Junges Gemüse:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Margriet kookboek:
Lunch / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza: