456 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebloembotercitroencitroensapeigroentekippenbouillonknoflooklaurierlaurierbladolieolijfolieparmezaanse kaaspeperrozemarijntijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Risotto met bleekselderij

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, bleekselderijblad, boter, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, runderfond, ui, vleesbouillon, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Bulgursalade met bleekselderij en granaatappel

Ingrediënten:
bleekselderij, bulgur, extra vergine olijfolie, granaatappelpitjes, granaatappelsap, knoflook, peper, verse bladpeterselie, verse munt, walnoten en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gestoofde linzen met bleekselderij

Ingrediënten:
bleekselderij, bruine linzen, gerookt-paprikapoeder, groentebouillon, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, saffraan, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Extra smakelijke stoofpot van gerst en paddenstoelen

Ingrediënten:
aardappelen, bleekselderij, groentebouillon, knoflook, olijfolie, paddenstoel, peper, peterselie, tijm, ui, winterwortel, wortels en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Kip met peterselie en citroen

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, maïskip, olijfolie, peterselie, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

bisque op zijn Frans

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, cognac, croutons, dragon, droge witte wijn, karkas van kreeft, kervel, knoflook, kreeftenboter, kreeftensaus, kreeftenschalen, kreeftenvlees, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rijst, room, runderbouillon, slagroom, stokbrood, tomaat, ui, visbouillon, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, brood, boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, bleekselderij, rozemarijn, tijm, ui, peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Tripe Lyonnaise

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, rode wijnazijn, runderpens, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Risotto met gegrilde paddenstoelen

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroen, dragon, gedroogd eekhoorntjesbrood, kervel, kippenbouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, ui, wilde paddenstoelen, witte vermout, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:

Eenvoudige, thuis gekookte boontjes

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, extra vierge olijfolie, gedroogde bonen, kerstomaat, knoflook, laurier, peper, rodewijnazijn, rozemarijn, tijm, zout en zuurdesembrood

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Cotechino, linzen & mostarda

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, cotechino, dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, knoflook, le puylinzen, mosterdfruit, tijm, ui, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / hoofdgerecht uit Polpo:

Ossentong met balsamicoazijn

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bleekselderij, bloem, ei, extra vierge-olijfolie, ossentong, panko, peterseliestelen, plantaardige olie, roodlof, ui, witlof, wortel, zoutflakes en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Polpette van eend & porcini

Ingrediënten:
bleekselderij, broodkruim, eekhoorntjesbrood, eendenpoten, extra vierge-olijfolie, fijn zout, gekonfijte eendenpoot, paneermeel, peterseliesteeltjes, rode wijn, tomaten in blik, ui, wortel en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / buffet / bijgerecht uit Polpo:

Warme octopussalade

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloemige aardappel, chiliflakes, citroensap, extra vierge-olijfolie, knoflook, octopus, peterseliesteeltjes, selderijstelen, ui, venkel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Konijn cacciatore

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, extra vierge-olijfolie, knoflook, konijn, peper, rozemarijn, tijm, tomaat in blik, ui, witte wijn, wortel, zout, zoutflakes, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / hoofdgerecht uit Polpo:

Bollito misto

Ingrediënten:
augurk, bladpeterselie, bleekselderij, cotechino, extra vierge-olijfolie, kappertjes, kipfilet, mosterddressing, nieuwe aardappel, ossentong, peperkorrels, peterseliestelen, ui, wortel en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Gesmoorde rundewang

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, extra vierge-olijfolie, groene olijven, jeneverbes, kalfswang, kerstomaat, knoflook, laurier, peper, polenta, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sinaasappelschil, tomaat in blik, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Haal meer recepten op...