Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Wortelsalade met kardemom, gember & citroen
- Ingrediënten:
- citroensap, gemalen kardemom, gemberwortel, munt, olijfolie, rode ui, suiker, witte peper, wortel en zout
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- salade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, bruine basterdsuiker, cayennepeper, ei, gemberpoeder, knoflook, koriander, kurkuma, laos, limoensap, olie, olijfolie, peper, peterselie, sambal oelek, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Alles over kool:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Bijgerecht uit India:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Dranken / drinken uit Speisekammer:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht uit Home Made winter:
Recept uit De Joodse keuken: