Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groente, groentebouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Yo Kids:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit #watetenwevandaag:
Recept uit Gesund Geniessen:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Vegan Genial:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Sri Lanka Food: