58 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginecitroendressingextra vierge olijfoliegehaktgeitenkaasknoflookkruidenmuntolijfolieoreganopeperpeterseliepijnboompittentijmtomaatuivruchtensapwaterzeezoutzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Ansjovis met gegrilde courgette

Ingrediënten:
ansjovisfilet, balsamicoazijn, basilicumstelen, citroensap, courgette, melk, notenolie, olijfolie, pijnboompitten, sinaasappelsap en tijm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Karbonaadjes met kappertjes en courgette

Ingrediënten:
amandelpoeder, olijfolie, citroen, citroensap, courgette, dressing, peterselie, gemalen peper, kappertjes, kruidenmengsel, olijfolie, paprikapoeder, peper, peper en zout, tomaat, verse peterselie, peterselie, zeezout en zout

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Pissaladiere met courgette en feta

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroensap, courgette, feta, gehakt, basilicum, kerstomaat, water, munt, olijfolie, peper, pijnboompitten, rode peper, rozemarijn, knoflook, tijmblaadjes, uien en zout

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Courgetteomelet

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, courgette, ei, knoflook, olijfolie en parmezaanse kaas

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Avondmaal uit Fresh en light:

Volkorenpizza's

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, cherrytomaten, citroensap, courgette, feta, munt, oregano, paddenstoel, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, prosciutto, ricotta, rozemarijn, salie, spinazie, tijm en uienrelish

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Groentecarpaccio

Ingrediënten:
basilicum, bloemkool, broccoli, citroensap, gele biet, gele courgette, hazelnoot, hazelnootolie, knolraap, koolzaadolie, lichtbruine basterdsuiker, olijfolie, oranje wortel, paarse wortel, rammenas en topinamboer

Soort:
salade / carpaccio/tartaar / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Gegrilde zomergroenten

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, courgette, dragon, harde geitenkaas, kervel, knoflook, lente-ui, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, tijm, venkel, zeezout en zwarte peper

Soort:
barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Selderij op z'n Grieks - sedano alla greca

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, courgette, droge witte wijn, olijfolie, peper, sultana's, tomatenpuree, ui, verse basilicum en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / stoofgerecht / vegetarisch / groente
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Panzanella

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, brood, buffelmozzarella, cherrytomaten, citroensap, courgette, extra vergine olijfolie, knoflook, komkommer, oregano, pecorino, radicchio, rode wijnazijn, romeinse sla, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kipkussentjes

Ingrediënten:
asperge, broodkruim, citroensap, courgette, kippenborstfilet, knoflook, koudgeperste olijfolie, mozzarella, tomaat, verse basilicum, verse bieslook, verse groene tuinkruiden, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, voorjaarsui, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Brunch / lunch / lichte maaltijd uit Thug kitchen feestvoer:

Hartige grutten met zomerse maismix

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boterbonen, citroensap, courgette, dille, edamamebonen, edelgistvlokken, groentebouillon, grutten, knoflook, melkvervanger, olijfolie, rode paprika, ui, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Italiaanse couscous-casserole

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, chilivlokken, citroensap, courgette, couscous, edelgistvlokken, knoflook, olijfolie, peterselie, rode saus, rodewijnazijn, spinazie, tijm, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch / couscous
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

"Rauwe" falafel

Ingrediënten:
basilicum, bindsla, bladpeterselie, citroensap, courgette, gedroogde oregano, knoflook, lente-ui, marjoraan, olijfolie, pompoenpitten, rozemarijn, tahinsaus, tijm, tomaat, venkel, walnoten, wortel, zongedroogde tomaten en zonnebloempitten

Soort:
vegan
Haal meer recepten op...