562 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelbakpoederbloembotercitroencitroensapeigembergemberpoederhoningknoflookkristalsuikermelknootmuskaatolieolijfoliepeperpoedersuikerspecerijensuikeruizeezoutzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Kaneel rolletjes

Ingrediënten:
amandelmeel, bieslook, eidooier, ei, eieren, eigeel, eiwit, gebroken lijnzaad, honing, kaneel, kokosmelk, water, krenten, kruiden, lijnzaad, mosterd, roomboter, speculaaskruiden en water

Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Recept uit Mexicaans koken:

Kaneel-beignets

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, eieren, kaneel, olie, sinaasappelsap, water en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Mexicaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Beignets met honingsuiker en kaneel

Ingrediënten:
bloem, droge gist, frituurolie, kaneel, poedersuiker, suiker, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Spaans / Sefardisch / Joods
Soort:
beignets / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Zoete couscous met peren en kaneel

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, bruine suiker, couscous, gedroogde peren, kaneel, oranjebloesemwater en water

Keuken:
Marokkaans
Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Iowzina - Marsepein met kaneel en kardemom

Ingrediënten:
amandelessence, citroensap, fijne tafelsuiker, gemalen amandelen, gemalen kardemom, kaneel, sinaasappelrasp, suiker en water

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods / Iraaks
Soort:
vegan / amandelwerk
Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Pastasaus met konijn tomaten en kaneel

Ingrediënten:
bloem, boter, gemalen kaneel, tomaat, gerookte spekblokjes, kippenbouillon, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, rode wijn, rozemarijn, knoflook, uien, vers gemalen peper, water en zout

Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Pastasaus met konijn tomaten en kaneel

Ingrediënten:
bloem, boter, gemalen kaneel, gemalen peper, gerookte spekblokjes, kippenbouillon, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, rode wijn, rozemarijn, knoflook, tomaat, uien, water en zout

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Dolma's gevuld met wilde rijst

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, kaneel, knoflook, munt, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, rozijnen, tomaat in blik, ui, water, wijnbladeren, wilde rijst, witte rijst en yoghurt

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Haal meer recepten op...