Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, slagroom, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De pastabijbel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit The big green egg book:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / avondmaal uit Nopi:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch uit Kookboek de kleine smaakmaker: