162 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: boterbroodchocoladecourgetteeifruitgroentekaaskipknoflookkruidennotenolieolijfoliepastapeperrijsttomaatuivleeswaterzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Biefstuk tartare

Ingrediënten:
ansjovisfilet, cognac, cornichons, dijonmosterd, eidooier, kappertjes, ketchup, lendebiefstuk, peper, bladpeterselie, slaolie, ui en worcestersaus

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Luilekkerland:

Biefstuk Tartare

Ingrediënten:
ansjovisfilet, augurk, azijn, biefstuk, ei, kappers, mosterd, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, slabladeren, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Frans / Nederlands
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe vervang je vlees of vis?

Ingrediënten:
hamburgers, eieren, eiwit, haring, havermout, kidneybonen, lijnzaad, lijnzaadolie, linzen, makreel, noten, peulvruchten, pijnboompitten, pinda’s, vis, vlees, walnoten, yoghurt, zalm, zonnebloempitten en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe vervang je vlees of vis?

Ingrediënten:
hamburgers, eieren, eiwit, haring, havermout, kidneybonen, lijnzaad, lijnzaadolie, linzen, makreel, noten, pijnboompitten, pinda’s, vis, vlees, walnoten, yoghurt, zalm, zonnebloempitten en zuivel

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Salade met rundvlees en eieren plus variaties - lalab telor dan daging sapi

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, blanke azijn, chinese kool, citroensap, ei, garnalen, gevogelte, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, olie, rundergehakt, sambal oelek, slablad, spitskool, tomaat, ui, vis, vlees, witte basterdsuiker, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Kantonese vuurpot

Ingrediënten:
bindsla, chinese kool, coquilles, dipsaus voor kantonese vuurpot, eiermie, heldere bouillon, kipfilet, kogelbiefstuk, krulandijvie, lendebiefstuk, maïsolie, paksoi, sojaolie, spinazie, steurgarnalen, tahoe, tongfilet, waterkers en zeebaarsfilet

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Caesar salade als hoofdgerecht

Ingrediënten:
ansjovisfilet uit blik, biefstuk, bindsla, citroensap, eieren, garnalen, kipfilet, knoflook, knoflookcroutons, mayonaise, olijfolie, parmezaanse kaas, tonijn uit blik en worcestershiresaus

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Steak mirabeau

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, lendebiefstuk, olijfolie, rode wijn, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Sandwiches à la mövenpick

Ingrediënten:
biefstuk tartaar, boter, eierdooier, gerookte zalm, margarine, mierikswortel, paprikapoeder, peper, tuinkers, ui, volkoren brood en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Ribeye met ansjovisboter

Ingrediënten:
ansjovis, boter, citroen, knoflook, ribeye, sjalot, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...