Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Gans in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, citroensap, gans, gelatine, gemberpoeder, laurier, peperkorrels, peterseliewortel, suiker, tomaat, water, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gevogelte / azijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: