Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Gesmoorde lamsbout
- Ingrediënten:
- aardappelen, citroensap, kaneel, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, olijfolie, oregano, peper en zout
- Keuken:
- Grieks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, ei, kalfshaks, kruidnagel, lamsvlees, laurierblad, olie, olijfolie, oregano, paprikapoeder, peper, peterselie, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte wijnazijn, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit A little bite of Beddington:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / bij de koffie uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jeruzalem:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Ontbijt uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Ontbijt uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Ontbijt uit De Joodse keuken:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg: