Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Mayonaise met witte wijn en sjalotten (mousquetairesaus)
- Ingrediënten:
- cayennepeper, mayonaise, sjalot, wijn en witte peper
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, avocado, bieslook, bloem, boter, chilipeper, citroen, citroensap, ei, knoflook, komkommer, koriander, laurier, lente-ui, olijfolie, peterselie, rode ui, suiker, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit Kochen für zwei:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Smokey goodness:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: