Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Varkensvlees in walnotensaus
- Ingrediënten:
- boter, cognac, grof zout, mager varkensvlees, melk, nootmuskaat, walnoten en zwarte peper
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, gekookte ham, ham, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, slagroom, spek, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Recept uit Koude keuken:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Ontbijt / brunch / lunch uit A propos bistro:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: