Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Gebraden lamsschouder met rozemarijn
- Ingrediënten:
- bloem, bruine fond, extra vergine olijfolie, kruiden, kippenbouillon, lamsschouder, rozemarijn, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode ui, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Recept van Betty's Kitchen: