35 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebasilicumbotercitroensapeieidooiereiwitfrituuroliegemberkippenbouillonknoflookkorianderkruidenmayonaisemelkolieolijfoliepankoparmezaanse kaaspeperpeterselieroomsjalotuiwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het krokettenboek:

Hutspotkroket - Albert Kooij, 2006

Ingrediënten:
aardappelpuree, bieslook, bloem, ei, eiwit, frituurolie, groen paneermeel, paneermeel, peper, rookworst, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Garnalencoctail

Ingrediënten:
appel, bieslook, bloem, eiwit, gembersiroop, hollandse garnaal, kippenbouillon, paneermeel, sojasaus, tomaat en vinaigrette

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tofoekroketten

Ingrediënten:
aardappelen, bieslook, bloem, eieren, kerriepoeder, lente-uitjes, paneermeel, peterselie, sambal oelek, tofu en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:

Kaasbitterballen

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, ei, eidooier, frituurvet, gerookte komijnenkaas, melk, paneermeel en peper

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Paling uit Meetjesland

Ingrediënten:
bieslook, bloem, citroen, cognac, kerriepoeder, oesterzwammen, olijfolie, paling, paneermeel, peper, peterselie en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:

Konijnenkroketten

Ingrediënten:
bloem, citroensap, dikke witte saus, ei, konijnenvlees, paneermeel, sjalot, verse bieslook, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Europees / Hollands
Soort:
wild / frituur
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Kruiden-kaassoufflé

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, boragie, boter, emmentaler, knoflook, melk, nootmuskaat, oregano, paneermeel, peterselie, pimpernel, room, salie en witte peper

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Krokante vleesballetjes in runderbouillon

Ingrediënten:
bloem, chinese bieslook, citroengras, druivenpitolie, eiwit, enoki, gele japanse mosterd, koriander, kruisdisteloesterzwam, lente-ui, mizunabloemen, nuoc mam, olijfolie, paneermeel, piment d'espelette-pasta, runderbouillon, satépoeder, savora-mosterd, shii-take, soepvlees, stoofvocht en thaise basilicum

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:

Kip-bitterballen

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, boter, ei, kipfilet, kippenbouillon, koffieroom, mosterd, olie, paneermeel, peterselie en vloeibaar frituurvet

Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:

Sardienkoekjes met kruidensla

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, chilipoeder, dragon, ei, harissa, heek, kabeljauw, kervel, knoflook, komijn, koolvis, koriander, munt, olie, paneermeel, panko, paprikapoeder, peterselie, sardientjes, sjalot, tomaatsaffraandressing, venkelzaad en witvis

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Aspergekroketten

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, eieren, melk, paneermeel, peterselie, witte asperges, witte peper en zout

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Garnalenkroket met peterselie en citroen

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, ei, eidooier, grijze noordzeegarnalen, krulpeterselie, limoensap, limoenzest, paneermeel, panko, peper, room, schaaldierenbouillon en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Kaaskroketten met peterselie en gegrilde citroen

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroenen, ei, eidooier, emmentaler, gruyère, krulpeterselie, limoenzest, melk, paneermeel, panko, parmezaanse kaas, peper, room en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Wildterrine met paprika

Ingrediënten:
bieslook, bloem, bosuitjes, boter, ei, gele paprika, groene paprika, ketjap benteng manis, paneermeel, peper, peterselie, rode paprika, sambal, slagroom, tomaten, vlees van wild en zout

Soort:
wild en gevogelte / wild
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:

Zalmsticks met ansjovismayonaise

Ingrediënten:
ansjovisfilets, bloem, bieslook, griekse yoghurt, ui, knoflook, korianderzaadjes, limoen, mayonaise, olie, paneermeel, rode peper en zalmfilet

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Haal meer recepten op...