29 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovisfiletappelaugurkavocadobieslookbladpeterseliecayennepepercitroencitroensapeigerookte zalmknoflooklaurierolijfoliepeperpeterselierode uisjalotsuikertonijn in bliktrostomaatuizeezoutzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Vissoep met rouille

Ingrediënten:
afsnijdsels van vis, baguette, bleekselderij, cayennepeper, droge witte wijn, witvis, gruyerekaas, harissa, knoflook, knoflookmayonaise, krab, laurier, olijfolie, passata, peper, peterselie, saffraan, sinaasappelschil, tijm, ui, venkel, visgraten en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:

Tunfisch-Tatar auf Guacamole / Tonijntartaar op guacamole

Ingrediënten:
aziatische vinaigrette, basilicum, basilicumolie, chilipeper, enoki, gele paprika, gember, guacamole, kerriepoeder, knoflook, koriander, kwartelei, lente-ui, limoensap, olijfolie, peper, rode paprika, sojasaus, tomatensaus, tonijn, wasabimayonaise en zeezout

Soort:
vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Haring in remouladesaus

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, dragon, ei, mayonaise, olijfolie, peper, peterselie, room, selderijzout, suiker, ui en zoute haring

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Gevulde avocado

Ingrediënten:
avocado, bieslook, citroensap, gerookte garnalen, gerookte zalm, mayonaise, peper, slagroom, tabasco, ui en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Witlofsalade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, appel, bieslook, mayonaise, peper, pijnboompitten, witlof en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:

Aardappelsalade met wortelcouscous en tomatenpistou

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, citroensap, forelfilet, griekse yoghurt, knoflook, koolzaadolie, laurier, lente ui, mayonaise, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitjes, sjalot, trostomaat, wortelen, zongedroogde tomaten en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Zalmspread met zuurdesembrood

Ingrediënten:
bosui, cayennepeper, citroensap, citroenzest, mayonaise, peper, slagroom, zalmfilet, zout en zuurdesembrood

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:

Bemoste zeevis

Ingrediënten:
champignons uit pot, heilbot, kabeljauw, mayonaise, rode biet uit pot, soepgroenten, tuinkruiden, water, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Albóndigas van klipvis

Ingrediënten:
aardappel, aioli, bladpeterselie, bloem, ei, frituurolie, klipvis, knoflook, laurier en witte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:

Vlaamse visserssalade met haring

Ingrediënten:
bonenkruid, boterbonen, citroen, franse mosterd, mayonaise, peper, rode biet, sjalot, vastkokende aardappel, verse peterselie, zoetzure augurk, zout en zoute haring

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Canadese zalmkoteletten

Ingrediënten:
boter, citroen, ei, erwten, italiaanse slasaus, mayonaise, mierikswortel, rode paprika uit pot, suiker, suikermaïskorrels uit blik, witte peper, zalmmoten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Tonijncrème mille-feuille

Ingrediënten:
crème fraîche, mayonaise, rode ui, rozemarijnnaaldjes, tonijn in blik, trostomaat, wasa thin crisp rozemarijn crackers, witte peper, zongedroogde tomaat en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Smos op geroosterd brood

Ingrediënten:
crème fraîche, boterham, mayonaise, peper, tonijn in blik, tuinkers, wortel, zilveruitjes, zout en zure augurken

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Broodje met kalfsoester en tonijn-crème

Ingrediënten:
ansjovis, citroensap, ei, kalfsoesters, kappertjes, kippenbouillon, mayonaise, olijfolie, radijs, rucola, stokbrood, tonijn in blik, trostomaat en witte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Pitabroodje met tonijn - aioli, ontbijtspek en avocado

Ingrediënten:
avocado, bosui, cherrytomaatjes, citroen, brood, grof zeezout, knoflook, mayonaise, olijfolie, ontbijtspek, pitabroodje, tonijn in blik, witte peper, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Bagel tuna

Ingrediënten:
bagel, komkommer, mayonaise, olijfolie, peper, rode ui, tonijn in blik en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Kabeljauwkroketjes

Ingrediënten:
aardappels, bladpeterselie, bosui, citroen, eidooier, kabeljauw, knoflook, knoflookmayonaise, olijfolie, peper, schelvis en wijting

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur / vis
Haal meer recepten op...